AMPA - Olivar

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D’ALUMNES

Estimades famílies, des de l’AMPA volem donar-vos la benvinguda a esta nova etapa que comencen ara els vostres fill i filles dins la seua formació acadèmica i humana.

Com a pares i mares preocupats pel futur dels nostres fills i filles, pensem que hem de formar part activa d’aquells que ens estan ajudant a educar-los.

Com ja sabreu l’Associació de Pare i Mares és una part molt important dins el funcionament de qualsevol escola o institut. La nostra tasca dins l’entramat escolar, no sols es limita a fer reunions quinzenals, amb la nostra presència i treball aconseguim que els nostres fills i filles disposen d’un millor equipament i qualitat educativa.

No només col·laborem activament en tot allò que, com a associats els nostres fills i filles tenen dret (compra de llibres, transports, entrades subvencionades a les diferents activitats complementàries que faran els alumnes, compra de materials didàctics, informàtics, esportius, etc..) sinó que també formem part dels diferents estaments que fan funcionar l’escola (consell escolar, reunions periòdiques amb la direcció, comissió de convivència etc .)

Des d’aquestes línies volem convidar-vos que formeu part de associació, bé com a membres de la Junta Directiva, bé com a associats.

Les nostres reunions tenen lloc a l’Olivar I el segon i quart dilluns de cada mes a les 22.00.

¡Comptem amb vosaltres!