Visita a l'Oceanogràfic- 2ESO

15 de febr. 2016, 8:01 publicada per miriam Bosca Martinez   [ actualitzat el 18 de febr. 2016, 4:43 ]
El dilluns dia 15 de febrer, els alumnes de 2n d’ESO han realitzat la visita a l’Oceanogràfic. Han estat dins de la zona tècnica del Mediterrani i han visitat l’àrea de Quarantena, on romanen els animals nous o malalts abans de la seua incorporació als aquaris, i on hi es troben ous i cries de peixos i invertebrats, així com xicotets tancs on es cultiva plàncton.

Un dels moments més emocionants ha sigut la visita a la caseta dels bussejadors i la passarel·la dels oceans, l’aquari on es troben els taurons.

Un altre dels punts del recorregut és la cuina de peixos, la zona de tancs de transport, el sistema d'emmagatzemament i tractament de l'aigua, i les àrees implicades en l'atenció dels animals així com els sistemes que permeten reproduir fidelment les diferents condicions ambientals.

Per últim, han acudit a l’Hemisfèric i han visualitzat la pel·lícula “El vol de les papallones” sobre les migracions que realitzen centenars de milions de papallones Monarca cada tardor.

Ha estat un matí molt complet i profitós, on han aprés altres aspectes més tècnics dels aquaris, els animals i els professionals que s’encarreguen d’ells, i on han gaudit d’una projecció molt interessant.


Comments