Intercanvi a Figeac- França 2016

31 de maig 2016, 0:26 publicada per Encarna Gallardo Valladolid   [ actualitzat el 31 de maig 2016, 3:09 per miriam Bosca Martinez ]


Aquest curs hem gaudit d’una meravellosa experiència amb els nostres alumnes de 3r d'ESO. Es tracta de l’intercanvi realitzat amb alumnes del centre Masbou de Figeac (França), conjuntament amb l’institut "La Encarnación" de Sueca. Vam acollir durant el mes d'abril als alumnes francesos i nosaltres vam passar una setmana molt interessant a Figeac al mes de maig. Tant en França com al nostre país, vam realitzar activitats culturals i esportives, com el descens del riu Célé en canoa, la pràctica de l’equitació, o el divertit paddle surf al Perellonet. La immersió en les vides i les cultures espanyola i francesa ha sigut possible gràcies a l’actitud oberta i la bona disposició de tots els alumnes participants i de les quatre professores encarregades del projecte. I, com no, per suposat de les famílies acollidores, les quals han fet una labor inestimable i han viscut molt a prop les vivències dels seus fills i dels correspondants francesos. 

És clar que la experiència ha sigut molt enriquidora i tant els alumnes com els pares coincideixen en fer-nos la mateixa qüestió: la pròxima, quan?


Intercanvi França 2016Comments