2ns A BARCELONA ABRIL 2016

27 d’abr. 2016, 3:49 publicada per miriam Bosca Martinez   [ actualitzat el 27 d’abr. 2016, 3:50 ]

El darrer dimecres dia 20 d’abril i fins el divendres 22, els alumnes de 2n d’ESO visitaren Barcelona com a eixida organitzada pel Departament de Ciències conjuntament amb les tutories. El primer dia dinaren al Parc de la Ciutadella, on gaudiren d’un passeig en barca pel seu llac i pujaren al gran mamut per fer-se fotos, i per la vesprada, visitaren la Sagrada Família, on una guia els va explicar les façanes i l’interior de la basílica i els va descobrir alguns dels secrets de l’obra de Gaudí. Els alumnes van quedar entusiasmats amb la visita!

El segon dia anaren al Museu de la Ciència i jugaren amb els diferents experiments que hi trobaren. A més, passejaren per dins del manglar on hi havia animals molt diversos i dinaren tots junts. Després de dinar, visitaren la zona monumental del Park Güell,  on pogueren conèixer més secrets de l'arquitectura gaudiniana i la seua harmonia perfecta amb la natura, per exemple a la Sala Hipòstila, la Gran Esplanada i a l’escalinata del Drac.  Per últim, passejaren per les Rambles, lloc emblemàtic de Barcelona que discorre entre la plaça de Catalunya i el Port Vell de Barcelona, i contemplaren el monument a Colom.

L’últim dia, els alumnes feren una volta pel Barri Gòtic i entraren a la catedral de la Santa Creu i Santa Eulàlia. Després, passejaren fins La Pedrera, edifici construït per l’arquitecte Antoni Gaudí i declarat Patrimoni Mundial de la UNESCO l’any 1984. La visita guiada per les diferents parts de l’edifici va estar molt interessant. I així va acabar un viatge on els alumnes han treballat aspectes de les matèries de matemàtiques i ciències, han millorat la convivència entre els companys i amb els professors i s’han divertit moltíssim!

WEBComments