1ª Exhibició de Crazy Bikes de l'Olivar

14 de des. 2015, 7:55 publicada per Ivan Garcia Aguado   [ actualitzat el 19 de febr. 2016, 3:25 per Santiago Almerich ]

Després de setmanes de treball en aquest projecte multidisciplinar, els nostres alumnes de 3r van tindre ocasió de provar els seus vehicles en un circuit davant la atenta mirada del jurat. El projecte, consistia en dissenyar i construir un vehicle amb diversos materials, utilitzant com a base una bicicleta. A l'assignatura de Plàstica van fer el disseny sobre paper i van decidir quins serien els materials utilitzats, a l'assignatura d'Educació Física, aprofitant el gimnàs avançaren en la construcció i a l'assignatura de Tecnologia es dedicaren a finalitzar els prototips, aprofitant les instal·lacions de l'Aula Taller. A la fi, tots van tindre un diploma per la participació i els millors en les distintes categories, un trofeu en forma de carabassa.
Animem a tothom a fomentar el treball a partir de projectes multidisciplinars, que donen una visió més ampla i enriquidora al procés d'aprenentatge. 

Crazy Bikes 2015


Comments