Secundària‎ > ‎

Fotos Activitats i Eixides


Esmorzar Solidari 2019

publicada per mobil2013 OlivarUn any més hem aconseguit ajudar en el projecte de Mans Unides 'CONSOLIDACIÓ DE COMPETÈNCIES DE DONES I JOVES PER ASSEGURAR LA SEUA AUTONOMIA', un projecte que ajudarà unes 1.008 dones caps de família i 40 joves (20 xiques i 20 xics) que busquen treball en el municipi de Dar Naim, comuna urbana de Nouakchott de la República Islàmica de Mauritània. Aquests dos grups, sobretot les dones, tenen difícil accés a l’educació i a açò s'afegeix que la majoria són, com hem dit, caps de família. 


Amb l'Esmorzar Solidari d'enguany hem aconseguit 803,27€ per al projecte de Mans Unides.


A més, amb aquest projecte pretenem treballar també la sensibilització de l’alumnat al valor de la solidaritat i la necessitat d’ajudar a les persones més desafavorides.

Des de la nostra escola agraïm la vostra participació en el projecte!Esmorzar solidariDia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència

10 de febr. 2019, 12:56 publicada per miriam Bosca Martinez


Dins de les activitats que s’organitzen al voltant d’aquest dia, el centre Mare de Déu de l’Olivar II  participarà en dues activitats.

La primera, el dilluns 11 de febrer, la faran tres alumnes de 4t de l’assignatura de Cultura científica.  Es tracta d’una “masterclass” al IFIC (Institut de Física Corpuscular) de la Universitat de València. Aquest és un centre d’investigació dedicat a la investigació en Física Nuclear, de Partícules i d’ Astropartícules i a les seues aplicacions.

Les tres alumnes seleccionades participaran en una jornada completa en el mateix institut on aprendran conceptes relacionats amb la física de partícules i als acceleradors de partícules, el projecte ATLAS. Faran una activitat pràctica en els ordinadors de les facultats de Física i Matemàtiques del campus de Burjassot i acabaran amb una videoconferència amb el CERN i altres instituts per a discutir els resultats.


La segona activitat, dimarts 12 de febrer, és una xerrada per als alumnes de Cultura científica i TIC’s de 4t d’ESO per part d'Encarna Segarra, catedràtica de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica de la Universitat Politècnica de València.

El títol és “Aprenentatge automàtic aplicat al processament de textos en xarxes socials i notícies”, i gaudiran d'una breu explicació de les línies d’investigació del seu grup relacionades amb el “machine learning” i les seues aplicacions.

Bon Nadal!

21 de des. 2018, 5:21 publicada per mobil2013 Olivar   [ actualitzat el 21 de des. 2018, 5:22 ]Vos desitgem un Bon Nadal i unes Bones Festes amb la vostra família i amics!

Nadales


Campanya Pobresa Zero

25 d’oct. 2018, 23:40 publicada per miriam Bosca Martinez   [ actualitzat el 26 d’oct. 2018, 5:13 ]Les celebracions d'inici de curs d'aquest curs han estat al voltant de la campanya 'Pobresa Zero' que fa seguiment al compliment dels Objectius de Desenvolupament del Mil•leni signats l'any 2000 a l'ONU. 

El lema d'enguany de Pobresa Zero és 'més fets i menys promeses'.  Des de la nostra escola treballem per millorar el món on vivim i aconseguir un món més just per a tots i totes. Ací podeu veure el vídeo que hem preparat amb l'última activitat que hem fet a l'escola aquesta setmana. 


#papelmojado.mp4

                                        


                                    


Convivència Inici Curs 2018-2019

25 de set. 2018, 4:28 publicada per mobil2013 OlivarJa hem començat el nou curs escolar 2018-2019 amb ambient de festa en la convivència d'inici de curs. Es tracta d'un dia de cordialitat i harmonia on els nostres alumnes poden conèixer nous companys i / o posar-se al dia amb els ja coneguts, així com passar-ho molt bé jugant i participant de les activitats que es preparen. Benvinguts i benvingudes! Esperem que aquest curs estiga ple de projectes, noves aventures i il·lusions!

Convivència Inici Curs 18-19


Marató de Lectura 2018

20 d’abr. 2018, 3:07 publicada per mobil2013 Olivar   [ actualitzat el 20 d’abr. 2018, 3:08 ]Un any més hem celebrat la XIXena Marató de Lectura a la nostra escola. És un projecte molt especial. Es tracta d’un matí on els nostres alumnes, des de 6é a 4t ESO, van gaudir de les lectures dels seus companys al claustre del Castell, de l'exposició d’uns dels treballs que van fer els alumnes de 1r (‘El nostre monstre’) i de 2n (‘Poemotion’), la trobada amb l’escriptor Carles Durà (autor del llibre de lectura de 2n ESO), uns tallers literaris realitzats per Esther Coronil i Paco Tejedo… i la representació de teatre i dansa dels alumnes de 4t. Esteu pensant que no pararem? Doncs sí, va estar un matí molt complet on vam gaudir moltíssim. Enguany, el tema de la Marató era la literatura de monstres, i les lectures giraven al voltant d’aquest tema. Frankenstein, l’home del sac, uns temibles dragons i unes horribles bruixes, sirenes i besties, poregosos i poreguites, el Butoni, Dràcula... tots ens acompanyaren durant el matí.

Volem agrair la col·laboració dels alumnes, professors i participants!  Continuarem treballant perquè l’any vinent siga encara més especial!


Lectura

    

Trobada Carles Durà


Taller Paco Tejedo i Esther Coronil


Exposició Poemotion


teatre i dansa

   

Eixida Vilafamés- 2n i 3r ESO

13 d’abr. 2018, 5:08 publicada per mobil2013 Olivar

El darrer mes de febrer, els alumnes de 2n i 3r d'ESO van realitzar una visita cultural al poble de Vilafamés (Castelló). Amb aquesta eixida, els nostres alumnes pogueren descobrir i valorar les diferents maneres de parlar valencià així com conèixer aspectes de la història de la ciutat a través dels seus monuments més importants, potenciant el respecte al patrimoni cultural. Ací teniu algunes fotografies!

Vilafamés 2n ESO
Vilafamés 3r ESO


Esmorzar Solidari

2 de febr. 2018, 5:27 publicada per miriam Bosca Martinez

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!


Gràcies a les persones solidàries, el món cada dia és un lloc millor per viure.. Amb l'Esmorzar Solidari d'enguany, hem aconseguit 697.40€ per al projecte de Mans Unides d’aquest any, la millora de l'assistència sanitària per a refugiats iraquians a Amman, on es troba l'Hospital Italià de la congregació de les GG. Dominiques de la Presentació. El nombre creixent de refugiats Sirians que acudeixen anualment a aquest Hospital està creant una situació molt difícil per al mateix, que es veu en la terrible situació de retardar o fins i tot rebutjar a alguns pacients. Tota col·laboració és de gran ajuda.
A més, amb aquest projecte, treballem també la sensibilització de l’alumnat al valor de la solidaritat i la necessitat d’ajudar a les persones més desafavorides.

Des de la nostra escola agraïm la vostra participació en el projecte!

Treballs alumnat 4t Biologia

12 de nov. 2017, 0:51 publicada per mobil2013 Olivar

Voleu veure algunes animacions que han creat els alumnes de 4t d'ESO de Biologia? Han treballat la mitosi o divisió cel·lular. I els han quedat uns vídeos fantàstics!

Mitosis 1.mp4
ee7cc1f9-90dc-443c-b47c-699bcce4f72e.MP4Mitosis 3.mp4


Graduació 4t d’ESO

19 de juny 2017, 4:22 publicada per mobil2013 Olivar   [ actualitzat el 19 de juny 2017, 4:24 ]El darrer divendres els alumnes de 4t d’ESO es van graduar. D'aquesta manera acaba per a ells una etapa en la vida que esperem que recorden sempre. Volem donar la nostra enhorabona a tots i totes! 

Graduació 4ts
1-10 of 42