Secundària‎ > ‎

Fotos Activitats i Eixides


Campanya Pobresa Zero

25 d’oct. 2018, 23:40 publicada per miriam Bosca Martinez   [ actualitzat el 26 d’oct. 2018, 5:13 ]Les celebracions d'inici de curs d'aquest curs han estat al voltant de la campanya 'Pobresa Zero' que fa seguiment al compliment dels Objectius de Desenvolupament del Mil•leni signats l'any 2000 a l'ONU. 

El lema d'enguany de Pobresa Zero és 'més fets i menys promeses'.  Des de la nostra escola treballem per millorar el món on vivim i aconseguir un món més just per a tots i totes. Ací podeu veure el vídeo que hem preparat amb l'última activitat que hem fet a l'escola aquesta setmana. 


#papelmojado.mp4

                                        


                                    


Convivència Inici Curs 2018-2019

25 de set. 2018, 4:28 publicada per mobil2013 OlivarJa hem començat el nou curs escolar 2018-2019 amb ambient de festa en la convivència d'inici de curs. Es tracta d'un dia de cordialitat i harmonia on els nostres alumnes poden conèixer nous companys i / o posar-se al dia amb els ja coneguts, així com passar-ho molt bé jugant i participant de les activitats que es preparen. Benvinguts i benvingudes! Esperem que aquest curs estiga ple de projectes, noves aventures i il·lusions!

Convivència Inici Curs 18-19


Marató de Lectura 2018

20 d’abr. 2018, 3:07 publicada per mobil2013 Olivar   [ actualitzat el 20 d’abr. 2018, 3:08 ]Un any més hem celebrat la XIXena Marató de Lectura a la nostra escola. És un projecte molt especial. Es tracta d’un matí on els nostres alumnes, des de 6é a 4t ESO, van gaudir de les lectures dels seus companys al claustre del Castell, de l'exposició d’uns dels treballs que van fer els alumnes de 1r (‘El nostre monstre’) i de 2n (‘Poemotion’), la trobada amb l’escriptor Carles Durà (autor del llibre de lectura de 2n ESO), uns tallers literaris realitzats per Esther Coronil i Paco Tejedo… i la representació de teatre i dansa dels alumnes de 4t. Esteu pensant que no pararem? Doncs sí, va estar un matí molt complet on vam gaudir moltíssim. Enguany, el tema de la Marató era la literatura de monstres, i les lectures giraven al voltant d’aquest tema. Frankenstein, l’home del sac, uns temibles dragons i unes horribles bruixes, sirenes i besties, poregosos i poreguites, el Butoni, Dràcula... tots ens acompanyaren durant el matí.

Volem agrair la col·laboració dels alumnes, professors i participants!  Continuarem treballant perquè l’any vinent siga encara més especial!


Lectura

    

Trobada Carles Durà


Taller Paco Tejedo i Esther Coronil


Exposició Poemotion


teatre i dansa

   

Eixida Vilafamés- 2n i 3r ESO

13 d’abr. 2018, 5:08 publicada per mobil2013 Olivar

El darrer mes de febrer, els alumnes de 2n i 3r d'ESO van realitzar una visita cultural al poble de Vilafamés (Castelló). Amb aquesta eixida, els nostres alumnes pogueren descobrir i valorar les diferents maneres de parlar valencià així com conèixer aspectes de la història de la ciutat a través dels seus monuments més importants, potenciant el respecte al patrimoni cultural. Ací teniu algunes fotografies!

Vilafamés 2n ESO
Vilafamés 3r ESO


Esmorzar Solidari

2 de febr. 2018, 5:27 publicada per miriam Bosca Martinez

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!


Gràcies a les persones solidàries, el món cada dia és un lloc millor per viure.. Amb l'Esmorzar Solidari d'enguany, hem aconseguit 697.40€ per al projecte de Mans Unides d’aquest any, la millora de l'assistència sanitària per a refugiats iraquians a Amman, on es troba l'Hospital Italià de la congregació de les GG. Dominiques de la Presentació. El nombre creixent de refugiats Sirians que acudeixen anualment a aquest Hospital està creant una situació molt difícil per al mateix, que es veu en la terrible situació de retardar o fins i tot rebutjar a alguns pacients. Tota col·laboració és de gran ajuda.
A més, amb aquest projecte, treballem també la sensibilització de l’alumnat al valor de la solidaritat i la necessitat d’ajudar a les persones més desafavorides.

Des de la nostra escola agraïm la vostra participació en el projecte!

Treballs alumnat 4t Biologia

12 de nov. 2017, 0:51 publicada per mobil2013 Olivar

Voleu veure algunes animacions que han creat els alumnes de 4t d'ESO de Biologia? Han treballat la mitosi o divisió cel·lular. I els han quedat uns vídeos fantàstics!

Mitosis 1.mp4
ee7cc1f9-90dc-443c-b47c-699bcce4f72e.MP4Mitosis 3.mp4


Graduació 4t d’ESO

19 de juny 2017, 4:22 publicada per mobil2013 Olivar   [ actualitzat el 19 de juny 2017, 4:24 ]El darrer divendres els alumnes de 4t d’ESO es van graduar. D'aquesta manera acaba per a ells una etapa en la vida que esperem que recorden sempre. Volem donar la nostra enhorabona a tots i totes! 

Graduació 4ts
Festa de la nostra Escola

17 de maig 2017, 2:47 publicada per miriam Bosca MartinezEl darrer 5 de maig va ser la Festa de la Nostra Escola, un dia on treballem d’una manera molt diferent. Els nostres alumnes de 1r i 2n d’ESO i els alumnes de 6é s’organitzen en diversos tallers i cadascú participa de tres durant el matí. 

Enguany, els tallers eren molt interessants: densitat, fabricació funda de mòbil, pulmons artificials, arqueologia, guess who, taller de jocs de paraules, pintem el mural, slackline, big beisbol, batukada, funky, gymkana, mitològica i trivial de llengües. 

Els alumnes de 3r d’ESO són ajudants als diversos tallers i els alumnes de 4t d’ESO acompanyen els d’Infantil i fins 5é de Primària al seu centre. Com podeu veure, un matí molt divertit on aprenen moltes coses i ho passen genial!

Festa escola web
XVIII MARATÓ DE LECTURA

17 de maig 2017, 0:37 publicada per miriam Bosca Martinez   [ actualitzat el 24 de maig 2017, 3:34 per mobil2013 Olivar ]
XVIII MARATÓ DE LECTURA 

L’OLIVAR II AL CASTELL


El passat 7 d’abril vàrem celebrar al Castell d’Alaquàs la XVIII Marató de Lectura. Aquesta edició ha estat dedicada a la literatura africana i de viatges, i els nostres alumnes varen comptar amb la participació d’escriptors, poetes i persones vinculades al món de la cultura. També vàrem incloure uns tallers de lectura i escriptura i un taller de cultura africana que varen realitzar Carles Duran, Fati i Pep Ferrer. Els nostres alumnes no només gaudiren de la lectura sinó que esperem que aquestes iniciatives els motiven i els ajuden a desenvolupar hàbits lectors ara i en el futur. Moltes gràcies a tots els que participareu d’aquest dia!

Fotos Web Marató
WELCOME HOME- Projecte Europa

21 de febr. 2017, 4:20 publicada per miriam Bosca MartinezA l’escola Mare de Déu de l’Olivar II continuem treballant Projectes Europeus amb el centre Europaschule en Herzogenrath, Alemanya. Durant els cursos 2014-2015 i 2015-2016 ja treballàrem un projecte sobre la inclusió de les persones amb discapacitat a través de la creació i representació d’obres teatrals. Aquest curs hem començat un projecte amb alumnes de 3r d’ESO anomenat WELCOME HOME!, que va dirigit a la conscienciació i la implicació dels nostres alumnes en la problemàtica dels immigrants i refugiats i les necessitats que troben quan arriben a un lloc nou. Enguany també tenim en marxa un Projecte Erasmus+ KA1 de mobilitat de professorat amb el mateix centre.

Aquest Projecte Europeu començà el darrer 8 de febrer i fins el 15 de febrer del 2017 deu alumnes de 3r d’ESO van rebre els seus companys alemanys per tal de conviure amb ells en família. A la nostra escola, alumnes espanyols i alemanys van treballar conjuntament al voltant de les necessitats que l’alumnat nouvingut i les seues famílies tenen quan arriben a una escola i una població nova. A més, van preparar una bateria de preguntes que utilitzaran quan entrevisten alumnat immigrant o refugiats i les seues famílies, per tal de conèixer les seues necessitats i la seua situació més de prop. Estem planificant visitar diferents centres d’acollida i associacions que ajuden a aquestes persones en Alaquàs i altres poblacions dels voltants.

Durant aquesta setmana també van visitar l’Ajuntament, la nostra Parròquia i el Castell d’Alaquàs, així com el Teatre Romà i Castell de Sagunt, o el centre històric de València i la platja de la Malva-rosa. Els alumnes van passar el cap de setmana amb les seues famílies d’acollida i ho van passar molt bé! L’últim dia, gaudirem d’una de les activitats que més els agrada, una volta en bici pel llit del riu Túria amb els 25 estudiants i els 5 professors, partint del carrer de la Mar fins la Ciutat de les Arts i les Ciències. L’única parada va ser al Parc del Gúlliver, on gaudirem com a xiquets!

Des de la nostra escola apostem per aquest tipus d’experiències tan enriquidores que possibiliten que els nostres alumnes no només aprenguen Anglés o treballen els continguts i valors propis de cada projecte europeu, sinó que també puguen conèixer un país i una cultura diferent a la seua. En setembre del 2017 els tornarem la visita i continuarem treballant el projecte al seu centre. De segur que molts dels alumnes han establert uns llaços amb els seus companys i famílies alemanyes que potser perduren per sempre.

Eramus+ 2017 pictures


1-10 of 39