Secundària‎ > ‎

Fotos Activitats i Eixides


Poemotion 3D

7 de juny 2019, 2:45 publicada per mobil2013 OlivarL'alumnat de 2n d'ESO ha realitzat un projecte sobre la literatura de la 'Generación del 27' en la matèria de 'Lengua Castellana y Literatura' en què, per grups, han estudiat les seues característiques i després de llegir diversos poemes, han elegit un per transformar-lo en un poema en 3D utilitzant diferents materials i tècniques artístiques. 

Després, han presentat les seues obres d'art a la resta de companys mitjançant una exposició oral en què han presentat l'autor elegit, han explicat el procés de creació del poema 3D, el seu significat poètic i la relació que ells i elles han fet entre el poema original i la seua representació artística. 

Per últim, i com que han fet un treball meravellós, tot l'alumnat del centre ha vist les obres i s'ha votat el treball més encertat i original. 

Són uns grans artistes!

Poemotion 3D 2nESOMini European Project 18-19

26 de març 2019, 4:06 publicada per mobil2013 Olivar

                                                                                  

       


Aquest curs 2018-2019, per no perdre el contacte amb el nostre centre “agermanat” 'Europaschule' d'Alemanya, hem decidit de forma conjunta oferir la possibilitat a l’alumnat de 4t d’ESO de participar d’un nou projecte més senzill, sense haver sol·licitat subvenció a la Unió Europea,
però amb l’essència dels anteriors: un intercanvi cultural (acollida en famílies en març i viatge en maig), el treball d’un projecte sobre tradicions i folklore prèviament, durant i posteriorment als intercanvis i, per suposat, la pràctica de la Llengua anglesa durant tot el projecte, ja que és la llengua oficial del mateix.

Els nostres amics alemanys ens visitaren el darrer mes de març i tots i totes van gaudir d'uns dies molt interessants i profitosos. Ara, esperen amb molta alegria que arribe el mes de maig per tornar la visita i concloure aquest projecte. 


Mini European Project 09-14 March 2019

Dia de la Dona 2019

8 de març 2019, 3:44 publicada per mobil2013 Olivar   [ actualitzat el 8 de març 2019, 4:11 ]Són molts els motius per a donar suport a la vaga feminista i moltes les maneres de visibilitzar-los. Nosaltres hui ho fem alçant murs contra la desigualtat.

Sabem que per a resistir cal continuar avançant i ens sabem fortes. Tenim una proposta positiva perquè totes i tots, des de la nostra diversitat, tinguem una vida digna. Defensem una manera de conviure i ho volem fer totes, unides, enfortint les nostres aliances amb altres moviments socials. I en el procés de reconèixer, defensar i ampliar les nostres llibertats i drets contraposem l'esperança i desenvolupem llaços de suport i solidaritat entre totes, sabent que tot açò ni comença ni acaba el 8 de març. Dia de la Dona 2019

1rs a Bocairent

8 de març 2019, 3:35 publicada per mobil2013 Olivar
El darrer mes de novembre, l'alumnat de 1r d'ESO va visitar Bocairent i va treballar continguts de la matèria de Valencià. 

1r ESO Bocairent
Esmorzar Solidari 2019

15 de febr. 2019, 4:48 publicada per mobil2013 OlivarUn any més hem aconseguit ajudar en el projecte de Mans Unides 'CONSOLIDACIÓ DE COMPETÈNCIES DE DONES I JOVES PER ASSEGURAR LA SEUA AUTONOMIA', un projecte que ajudarà unes 1.008 dones caps de família i 40 joves (20 xiques i 20 xics) que busquen treball en el municipi de Dar Naim, comuna urbana de Nouakchott de la República Islàmica de Mauritània. Aquests dos grups, sobretot les dones, tenen difícil accés a l’educació i a açò s'afegeix que la majoria són, com hem dit, caps de família. 


Amb l'Esmorzar Solidari d'enguany hem aconseguit 803,27€ per al projecte de Mans Unides.


A més, amb aquest projecte pretenem treballar també la sensibilització de l’alumnat al valor de la solidaritat i la necessitat d’ajudar a les persones més desafavorides.

Des de la nostra escola agraïm la vostra participació en el projecte!Esmorzar solidariDia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència

10 de febr. 2019, 12:56 publicada per miriam Bosca Martinez


Dins de les activitats que s’organitzen al voltant d’aquest dia, el centre Mare de Déu de l’Olivar II  participarà en dues activitats.

La primera, el dilluns 11 de febrer, la faran tres alumnes de 4t de l’assignatura de Cultura científica.  Es tracta d’una “masterclass” al IFIC (Institut de Física Corpuscular) de la Universitat de València. Aquest és un centre d’investigació dedicat a la investigació en Física Nuclear, de Partícules i d’ Astropartícules i a les seues aplicacions.

Les tres alumnes seleccionades participaran en una jornada completa en el mateix institut on aprendran conceptes relacionats amb la física de partícules i als acceleradors de partícules, el projecte ATLAS. Faran una activitat pràctica en els ordinadors de les facultats de Física i Matemàtiques del campus de Burjassot i acabaran amb una videoconferència amb el CERN i altres instituts per a discutir els resultats.


La segona activitat, dimarts 12 de febrer, és una xerrada per als alumnes de Cultura científica i TIC’s de 4t d’ESO per part d'Encarna Segarra, catedràtica de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica de la Universitat Politècnica de València.

El títol és “Aprenentatge automàtic aplicat al processament de textos en xarxes socials i notícies”, i gaudiran d'una breu explicació de les línies d’investigació del seu grup relacionades amb el “machine learning” i les seues aplicacions.

Bon Nadal!

21 de des. 2018, 5:21 publicada per mobil2013 Olivar   [ actualitzat el 21 de des. 2018, 5:22 ]Vos desitgem un Bon Nadal i unes Bones Festes amb la vostra família i amics!

Nadales


Campanya Pobresa Zero

25 d’oct. 2018, 23:40 publicada per miriam Bosca Martinez   [ actualitzat el 26 d’oct. 2018, 5:13 ]Les celebracions d'inici de curs d'aquest curs han estat al voltant de la campanya 'Pobresa Zero' que fa seguiment al compliment dels Objectius de Desenvolupament del Mil•leni signats l'any 2000 a l'ONU. 

El lema d'enguany de Pobresa Zero és 'més fets i menys promeses'.  Des de la nostra escola treballem per millorar el món on vivim i aconseguir un món més just per a tots i totes. Ací podeu veure el vídeo que hem preparat amb l'última activitat que hem fet a l'escola aquesta setmana. 


#papelmojado.mp4

                                        


                                    


Convivència Inici Curs 2018-2019

25 de set. 2018, 4:28 publicada per mobil2013 OlivarJa hem començat el nou curs escolar 2018-2019 amb ambient de festa en la convivència d'inici de curs. Es tracta d'un dia de cordialitat i harmonia on els nostres alumnes poden conèixer nous companys i / o posar-se al dia amb els ja coneguts, així com passar-ho molt bé jugant i participant de les activitats que es preparen. Benvinguts i benvingudes! Esperem que aquest curs estiga ple de projectes, noves aventures i il·lusions!

Convivència Inici Curs 18-19


Marató de Lectura 2018

20 d’abr. 2018, 3:07 publicada per mobil2013 Olivar   [ actualitzat el 20 d’abr. 2018, 3:08 ]Un any més hem celebrat la XIXena Marató de Lectura a la nostra escola. És un projecte molt especial. Es tracta d’un matí on els nostres alumnes, des de 6é a 4t ESO, van gaudir de les lectures dels seus companys al claustre del Castell, de l'exposició d’uns dels treballs que van fer els alumnes de 1r (‘El nostre monstre’) i de 2n (‘Poemotion’), la trobada amb l’escriptor Carles Durà (autor del llibre de lectura de 2n ESO), uns tallers literaris realitzats per Esther Coronil i Paco Tejedo… i la representació de teatre i dansa dels alumnes de 4t. Esteu pensant que no pararem? Doncs sí, va estar un matí molt complet on vam gaudir moltíssim. Enguany, el tema de la Marató era la literatura de monstres, i les lectures giraven al voltant d’aquest tema. Frankenstein, l’home del sac, uns temibles dragons i unes horribles bruixes, sirenes i besties, poregosos i poreguites, el Butoni, Dràcula... tots ens acompanyaren durant el matí.

Volem agrair la col·laboració dels alumnes, professors i participants!  Continuarem treballant perquè l’any vinent siga encara més especial!


Lectura

    

Trobada Carles Durà


Taller Paco Tejedo i Esther Coronil


Exposició Poemotion


teatre i dansa

   

1-10 of 46