Secundària‎ > ‎

Fotos Activitats i Eixides


Esmorzar Solidari

2 de febr. 2018, 5:27 publicada per miriam Bosca Martinez

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!


Gràcies a les persones solidàries, el món cada dia és un lloc millor per viure.. Amb l'Esmorzar Solidari d'enguany, hem aconseguit 697.40€ per al projecte de Mans Unides d’aquest any, la millora de l'assistència sanitària per a refugiats iraquians a Amman, on es troba l'Hospital Italià de la congregació de les GG. Dominiques de la Presentació. El nombre creixent de refugiats Sirians que acudeixen anualment a aquest Hospital està creant una situació molt difícil per al mateix, que es veu en la terrible situació de retardar o fins i tot rebutjar a alguns pacients. Tota col·laboració és de gran ajuda.
A més, amb aquest projecte, treballem també la sensibilització de l’alumnat al valor de la solidaritat i la necessitat d’ajudar a les persones més desafavorides.

Des de la nostra escola agraïm la vostra participació en el projecte!

Treballs alumnat 4t Biologia

12 de nov. 2017, 0:51 publicada per mobil2013 Olivar

Voleu veure algunes animacions que han creat els alumnes de 4t d'ESO de Biologia? Han treballat la mitosi o divisió cel·lular. I els han quedat uns vídeos fantàstics!

Mitosis 1.mp4
ee7cc1f9-90dc-443c-b47c-699bcce4f72e.MP4Mitosis 3.mp4


Graduació 4t d’ESO

19 de juny 2017, 4:22 publicada per mobil2013 Olivar   [ actualitzat el 19 de juny 2017, 4:24 ]El darrer divendres els alumnes de 4t d’ESO es van graduar. D'aquesta manera acaba per a ells una etapa en la vida que esperem que recorden sempre. Volem donar la nostra enhorabona a tots i totes! 

Graduació 4ts
Festa de la nostra Escola

17 de maig 2017, 2:47 publicada per miriam Bosca MartinezEl darrer 5 de maig va ser la Festa de la Nostra Escola, un dia on treballem d’una manera molt diferent. Els nostres alumnes de 1r i 2n d’ESO i els alumnes de 6é s’organitzen en diversos tallers i cadascú participa de tres durant el matí. 

Enguany, els tallers eren molt interessants: densitat, fabricació funda de mòbil, pulmons artificials, arqueologia, guess who, taller de jocs de paraules, pintem el mural, slackline, big beisbol, batukada, funky, gymkana, mitològica i trivial de llengües. 

Els alumnes de 3r d’ESO són ajudants als diversos tallers i els alumnes de 4t d’ESO acompanyen els d’Infantil i fins 5é de Primària al seu centre. Com podeu veure, un matí molt divertit on aprenen moltes coses i ho passen genial!

Festa escola web
XVIII MARATÓ DE LECTURA

17 de maig 2017, 0:37 publicada per miriam Bosca Martinez   [ actualitzat el 24 de maig 2017, 3:34 per mobil2013 Olivar ]
XVIII MARATÓ DE LECTURA 

L’OLIVAR II AL CASTELL


El passat 7 d’abril vàrem celebrar al Castell d’Alaquàs la XVIII Marató de Lectura. Aquesta edició ha estat dedicada a la literatura africana i de viatges, i els nostres alumnes varen comptar amb la participació d’escriptors, poetes i persones vinculades al món de la cultura. També vàrem incloure uns tallers de lectura i escriptura i un taller de cultura africana que varen realitzar Carles Duran, Fati i Pep Ferrer. Els nostres alumnes no només gaudiren de la lectura sinó que esperem que aquestes iniciatives els motiven i els ajuden a desenvolupar hàbits lectors ara i en el futur. Moltes gràcies a tots els que participareu d’aquest dia!

Fotos Web Marató
WELCOME HOME- Projecte Europa

21 de febr. 2017, 4:20 publicada per miriam Bosca MartinezA l’escola Mare de Déu de l’Olivar II continuem treballant Projectes Europeus amb el centre Europaschule en Herzogenrath, Alemanya. Durant els cursos 2014-2015 i 2015-2016 ja treballàrem un projecte sobre la inclusió de les persones amb discapacitat a través de la creació i representació d’obres teatrals. Aquest curs hem començat un projecte amb alumnes de 3r d’ESO anomenat WELCOME HOME!, que va dirigit a la conscienciació i la implicació dels nostres alumnes en la problemàtica dels immigrants i refugiats i les necessitats que troben quan arriben a un lloc nou. Enguany també tenim en marxa un Projecte Erasmus+ KA1 de mobilitat de professorat amb el mateix centre.

Aquest Projecte Europeu començà el darrer 8 de febrer i fins el 15 de febrer del 2017 deu alumnes de 3r d’ESO van rebre els seus companys alemanys per tal de conviure amb ells en família. A la nostra escola, alumnes espanyols i alemanys van treballar conjuntament al voltant de les necessitats que l’alumnat nouvingut i les seues famílies tenen quan arriben a una escola i una població nova. A més, van preparar una bateria de preguntes que utilitzaran quan entrevisten alumnat immigrant o refugiats i les seues famílies, per tal de conèixer les seues necessitats i la seua situació més de prop. Estem planificant visitar diferents centres d’acollida i associacions que ajuden a aquestes persones en Alaquàs i altres poblacions dels voltants.

Durant aquesta setmana també van visitar l’Ajuntament, la nostra Parròquia i el Castell d’Alaquàs, així com el Teatre Romà i Castell de Sagunt, o el centre històric de València i la platja de la Malva-rosa. Els alumnes van passar el cap de setmana amb les seues famílies d’acollida i ho van passar molt bé! L’últim dia, gaudirem d’una de les activitats que més els agrada, una volta en bici pel llit del riu Túria amb els 25 estudiants i els 5 professors, partint del carrer de la Mar fins la Ciutat de les Arts i les Ciències. L’única parada va ser al Parc del Gúlliver, on gaudirem com a xiquets!

Des de la nostra escola apostem per aquest tipus d’experiències tan enriquidores que possibiliten que els nostres alumnes no només aprenguen Anglés o treballen els continguts i valors propis de cada projecte europeu, sinó que també puguen conèixer un país i una cultura diferent a la seua. En setembre del 2017 els tornarem la visita i continuarem treballant el projecte al seu centre. De segur que molts dels alumnes han establert uns llaços amb els seus companys i famílies alemanyes que potser perduren per sempre.

Eramus+ 2017 pictures


Esmorzar Solidari 2017

21 de febr. 2017, 3:09 publicada per miriam Bosca MartinezEl darrer divendres 17 de febrer, els alumnes de 3r d’ESO van organitzar l'Esmorzar Solidari al centre de Secundària. Enguany, la recaptació de diners és per al projecte d'Equador de Mans Unides. Com fan cada any, e
ls alumnes de 3r han preparat entrepans i dolços per vendre’ls a l’hora del pati. Hem aconseguit 500,10€.


Moltes gràcies a tots alumnes, famílies i professors per la vostra col·laboració!


    

    

    

    

      

Biologia 4t d'ESO

28 de nov. 2016, 3:08 publicada per miriam Bosca Martinez   [ actualitzat el 28 de nov. 2016, 14:40 ]

                                                            

Ací vos deixem unes  animacions que han elaborat els alumnes de 4t d’ESO per treballar la divisió cel·lular (mitosi i citocinesi). Es tracta d’una molt bona manera d’aprendre, nos vos sembla? De segur que vos resulta interessant! 


     

CELULA ‎(1)‎.wmv


peli bio ‎(2)‎.mp4XiaoYing_Video_1479222147380_HD ‎(1)‎.mp4


HALLOWE'EN 2016

28 d’oct. 2016, 8:41 publicada per miriam Bosca MartinezHalloween is one of the most celebrated festivals in the world, especially in the US and the UK. Our students learn about it as a part of the English culture but… do they really know its origin?  What is the real story behind Halloween?

Halloween has Celtic origin and it was originally named ‘Samhaim’ which meant ‘the end of summerin Old Irish language. It is the eve of ‘All Hallows day’ or ‘All Saints day in Christianity and it is dedicated to remembering the dead, including saints (hallows).

It was known as the beginning of the Celtic New Year.  So, it was believed that the spirits were closer to us at this time of year. It was tradition to welcome the spirits with food and drink and crops which marked the end of the Harvest season.

In the 16th century, the tradition of guising began and traditionally they carried a turnip or another type of vegetable, that they had hollowed out (cut out the inside part so that they could put a light inside.)

In the 20th century, wearing costumes at Halloween became popular in England. Moreover, they continued the tradition of these lanterns known as ‘Jack-o-Lanterns’ today. Other traditions that the English still carry on today include the costume parties, what they called ‘Fright Nights’ (haunted houses attractions), lighting bonfires; attending church services, lighting candles on the graves, etc.

This year, our students have practiced with some vocabulary related to this festivity and they have prepared some spooky spiders to decorate our school with these expressions. Let’s have a look!


          

                                      

                   
 

PRACTICAL ENGLISH SKETCHES

3 de juny 2016, 2:39 publicada per miriam Bosca MartinezLast Tuesday of May we had our fourth Practical English Sketch Festival performed by the students of 4th of ESO who attend the optative subject with the same name. Pupils have been working all the course year in groups as if they were small theatre companies to write their own scripts. 

Students not only had to create the text, but also the different scenes in their plays, the atrezzo and the music and so on. This last term was dedicated to rehearse the sketches and to prepare all the material they needed. Xema Palanca, the Drama teacher in our school, has helped them to organize and stage their plays, and Lianne, our Conversation Assistant, has helped them with their pronunciation.

At the end, the performance was a great success and we want to congratulate all the students because they have worked really hard since September! Well done!!!


Practical English Pictures 2016


1-10 of 35