Secundària

Benvolgudes famílies,

L’escola parroquial MARE DE DÉU DE L’OLIVAR II, centre d’Educació Secundària, està oberta a acollir a totes les famílies interessades a matricular als seus fills/filles al nostre centre per al curs 2020/2021. 

Donades les mesures extraordinàries derivades de l’emergència sanitària, la tramitació presencial del procés de matriculació enguany serà un poc diferent. Estem a l’espera de rebre més informació de com es realitzarà, però sí que podem avançar que el procés d’admissió de Secundària es tramitarà de manera electrònica. La Conselleria, per a garantir l’assistència i l’accés de totes les famílies, habilitarà punts d’atenció a l’usuari per a les persones que no disposen de mitjans electrònics.

 Tot i això compteu amb el nostre suport i col·laboració. Per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres utilitzant el següent correu: secretaria@mdolivar.com.  En la mesura que sapiguem més detalls d’aquest procés anirem informant-vos utilitzant la pàgina web del col·legi i altres plataformes com Facebook o Instagram.

Recordar-vos que a secundària disposem de 3 línies, això suposa que sereu un bon grup de xiquets i xiquetes, amb les seues respectives famílies, els que començareu a formar part de la nostra comunitat educativa. Serà un plaer tindre-vos a tots i totes entre nosaltres.

Vos demanem que feu arribar aquesta informació a tots/es pares/mares que estiguen interessats.

Rebeu una cordial salutació

Josep Lluís Pérez (Director Pedagògic)Olivar-II SecundàriaSecretaria Secundària
  

Horaris Atenció - Secundària

Circulars secundària

 
Fotos Activitats i Eixides

 
https://drive.google.com/file/d/0Bxee-S2SeRyGMnJDZ3pobDNMdFU/view?usp=sharing

 
https://sites.google.com/a/mdolivar.com/criteris-avaluacio/