Projectes‎ > ‎

Hort escolar

      Al curs 2013-2014 va nàixer al nostre centre el projecte Hort Escolar gràcies, entre altres coses,  a una iniciativa de l’Ajuntament d’Alaquàs que va a posar a la nostra disposició uns terrenys ubicats molt prop del nostre centre.

        L’hort escolar és un recurs didàctic molt interessant ja que permet al nostre alumnat aprendre i experimentar directament amb conceptes relacionats amb la natura i amb el conreu. Des de la germinació a la collita de fruits, passant pel creixement de les diferents plantes i les condicions necessàries per al seu desenvolupament.

De la mateixa manera és també un recurs important per parlar de bons hàbits alimentaris, especialment pel que fa a les verdures, fruites i hortalisses, que com tots sabeu a molts xiquets no els agraden massa.

Enguany ha estat l’alumnat de 6é el que ha dissenyat i preparat el sistema de reg gota a gota per tal d’estalviar un recurs tan important com l’aigua, mentre que l’alumnat de 5 anys ha sigut l’encarregat de plantar les varietats que més interessaven així com de visitar l’hort per ser testimonis del creixement de les plantes.

Es tracta també d’una activitat que, com tantes altres al nostre centre, ha comptat amb la participació i col·laboració dels pares i mares del centre, col·laboració sense la qual sense la qual no es podria haver dut a terme aquest projecte.

Hort escolar 2014