Projectes‎ > ‎

L'Olivar viatja a ...

L’OLIVAR VIATJA AL MÓN DE LES OLIMPÍADES

       

 Aquest projecte té com a objectiu principal que els nostres alumnes arriben a conèixer un esdeveniment tan important com les olimpíades al llarg de la seua historia  explorant les potències pedagògiques i de valors humans d'aquest àmbit. Aquest projecte va molt més enllà d'un aprenentatge amb els llibres de text i posa l'èmfasi a les competències d'ordre transversal ja que té components disciplinaris i temàtics diferents dirigits a desenvolupar la imaginació i la creativitat dels xiquets i xiquetes.

      Es treballarà amb l’alumnat d’una manera oberta, activa, participativa, democràtica i en equip. No es tracta de transmetre coneixements, principis o models ja elaborats, sinó de recórrer a activitats d’aprenentatge i estratègies d’intervenció que permeten a l’alumnat la construcció del seu saber. A més aquesta metodologia al voltant del circ articula un treball molt important d’expressió oral i escrita.

      Un moment important dins d'aquest projecte és a Carnestoltes, on tot alumnat de l'escola fa una escenificació als pares  del part del treball que han desenvolupat al llarg del curs. Enguany la data d'aquesta escenificació serà el divendres 24 de febrer.  


VÍDEOS

 

EL NOSTRE PROJECTE DE CENTRE....UNA AVENTURA DIVERTIDA.mp4

     

OLIMPÍADES OLIVAR 2017.INFANTIL.mp4

    
 

OLIMPIADES OLIVAR 2017.PRIMERS HÍPICA.mp4

 

OLIMPIADES OLIVAR 2017.SEGONS HALTEROFÍLIA.mp4

 

OLIMPIADES OLIVAR 2017.SEGON CICLE. RUGBY.mp4

 

OLIMPIADES OLIVAR 2017.CINQUÉ. BÀSQUET.mp4

OLIMPIADES OLIVAR 2017.SISÉ.mp4