Infantil i Primària

https://forms.gle/pnbq12FaagmZir3k8


Benvolgudes famílies,

L’escola parroquial MARE DE DÉU DE L’OLIVAR I, centre d’Educació Infantil i Primària, està oberta a acollir a totes les famílies interessades a matricular als seus fills/filles al nostre centre per al curs 2020/2021. 

Donades les mesures extraordinàries derivades de l’emergència sanitària, la tramitació presencial del procés de matriculació enguany serà un poc diferent. Estem a l’espera de rebre més informació de com es realitzarà, però sí que podem avançar que el procés d’admissió d’Infantil i Primària es tramitarà de manera electrònica. La Conselleria, per a garantir l’assistència i l’accés de totes les famílies, habilitarà punts d’atenció a l’usuari per a les persones que no disposen de mitjans electrònics.

Tot i això compteu amb el nostre suport i col·laboració. Per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres utilitzant el següent correu: direccio1@mdolivar.com.  En la mesura que sapiguem més detalls d’aquest procés anirem informant-vos utilitzant la pàgina web del col·legi i altres plataformes com Facebook o Instagram.

Recordar-vos que la ràtio d'alumnat per a tres anys d'E. Infantil és de 25 alumnes per aula, això suposa que sereu 50 xiquetes i xiquets, amb les seues respectives famílies els que començareu a formar part de la nostra comunitat educativa. Esperem també a l'alumnat que s'incorpore de nou en la resta de nivells, tant d'infantil com de primària, en els que hi haja vacants. Serà un plaer tindre-vos a tots i totes entre nosaltres.

Us demanem que feu arribar aquesta informació a tots/es pares/mares que estiguen interessats.

Rebeu una cordial salutació

Lola Carsí Lerma (Directora Pedagògica)


El claustre del col·legi MARE DE DÉU DE L'OLIVAR I treballa internament per a donar el millor de si a l'alumnat, amb l'objectiu d'acompanyar a totes les xiquetes i xiquets a aconseguir la seua vocació, des d'un entorn on l'estima, les emocions, les experiències compartides, la participació de les famílies... ens ajuden a APRENDRE. 

T'ESPEREM!

Portes Obertes 2020  


     

 Fotos Activitats Inf-Prim