Infantil i Primària


Benvolgudes famílies,

L’escola parroquial MARE DE DÉU DE L’OLIVAR I, centre d’Educació Infantil i Primària, està oberta a acollir a totes les famílies interessades a matricular als seus fills/filles al nostre centre per al curs 2020/2021. 

Donades les mesures extraordinàries derivades de l’emergència sanitària, la tramitació presencial del procés de matriculació enguany serà un poc diferent. Estem a l’espera de rebre més informació de com es realitzarà, però sí que podem avançar que el procés d’admissió d’Infantil i Primària es tramitarà de manera electrònica. La Conselleria, per a garantir l’assistència i l’accés de totes les famílies, habilitarà punts d’atenció a l’usuari per a les persones que no disposen de mitjans electrònics.

Tot i això compteu amb el nostre suport i col·laboració. Per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres utilitzant el següent correu: direccio1@mdolivar.com.  En la mesura que sapiguem més detalls d’aquest procés anirem informant-vos utilitzant la pàgina web del col·legi i altres plataformes com Facebook o Instagram.

Recordar-vos que la ràtio d'alumnat per a tres anys d'E. Infantil és de 25 alumnes per aula, això suposa que sereu 50 xiquetes i xiquets, amb les seues respectives famílies els que començareu a formar part de la nostra comunitat educativa. Esperem també a l'alumnat que s'incorpore de nou en la resta de nivells, tant d'infantil com de primària, en els que hi haja vacants. Serà un plaer tindre-vos a tots i totes entre nosaltres.

Us demanem que feu arribar aquesta informació a tots/es pares/mares que estiguen interessats.

Rebeu una cordial salutació

Lola Carsí Lerma (Directora Pedagògica)

LLISTAT DE VACANTS  CURS 2020/2021
El claustre del col·legi MARE DE DÉU DE L'OLIVAR I treballa internament per a donar el millor de si a l'alumnat, amb l'objectiu d'acompanyar a totes les xiquetes i xiquets a aconseguir la seua vocació, des d'un entorn on l'estima, les emocions, les experiències compartides, la participació de les famílies... ens ajuden a APRENDRE. 

T'ESPEREM!

Click >>>> https://view.genial.ly/5ec5336344a3220d9705f4ee/presentation-admissio-de-lalumnat-curs-202021 <<<< Click

Picant a la foto de d'alt teniu la presentació que vos ajudarà a realitzar el procés d'admissió
Trobareu també informació sobre les vacants al nostre centre, horari de la jornada lectiva, informació del programa plurilingüe..., No oblideu que picant sobre les pestanyes s'obri un ventall de noves notificacions: normativa d'admissió, calendari, pàgina telematricula, criteris de puntuació, documentació, etc. Una gran aventura per a una important decisió!

Per altra banda, ací us facilitem el "codi de centre" d'ambdós centres necessari per al procés de matriculació.

  

Olivar-1

El nostre col·legi - Maig 2020

https://drive.google.com/open?id=1L-ChZMKWi1yQX-_mlFmdLdiHCj6YlOdz

Portes Obertes 2020 

Portes Obertes 2019


 


     

 Fotos Activitats Inf-Prim